Feestelijke opening Zonneweide De Blauwe Poort

Op vrijdag 9 juni is de opening van Zonneweide De Blauwe Poort.  We nemen het park officieel in gebruik met een knallend feest. Iedereen uit de buurt van Laarbeek en Boerdonk is welkom.

De toegang is gratis. Meld je aan*

Programma

Cabaretier Joop Vos (Helmond) opent het feest. Aan de gesprekstafel ontvangt hij verschillende gasten uit Laarbeek en omstreken die een rol hebben in het project. Onder hen (bestuurs)leden van Laarbeek Energie die vertellen over de deelname van de coöperatie in het project en hoe je als buurt- of dorpsgenoot kunt meedoen. Want vanaf 9 juni kun je inschrijven voor participaties (zonaandelen) bij de coöperatie.

Na de officiële opening - het spreekwoordelijke lintje knippen - is er een quiz. Er zijn rondleidingen over het park, kinderen kunnen zich laten schminken en een puzzeltocht doen (ook leuk voor grote kinderen).  Er zijn foodtrucks en er is vooral veel muziek. René Schuurmans (Laat de zon in je hart) treedt speciaal voor deze gelegenheid op en er zijn lokale acts, zoals Aidan and the Wild, Never Forever en Trio Vrolijk

Kortom, het wordt een geweldig feest. Dus, nodig je buren uit, neem je familie mee en ontmoet je vrienden bij de opening van de eerste zonneweide van Laarbeek.

Aanmelden

*Meld je hier aan voor de opening van Zonneweide De Blauwe Poort. Doe je dit voor 2 juni a.s., dan krijg je 1 consumptie gratis. 

Tijden (op hoofdlijnen)

16.00 uur Inloop en rondleidingen over de zonneweide
16.30 uur Officiele opening
17.00 uur Feest met quiz en optredens
21.00 uur Einde
Doorlopend: foodtrucks, puzzeltocht en schminken

Aan het programma wordt nog gewerkt, dus houd deze website in de gaten voor updates

Voor wie? 

Voor iedereen die uit de omgeving van Laarbeek en Beek en Donk komt en/of die heeft geholpen om Zonneweide De Blauwe Poort te realiseren. Toegang gratis.

Waar?

Zonneweide De Blauwe Poort, Op het kruispunt van de iMiddenweg en Boerdonkseweg Noord, Laarbeek

Parkeren

De parkeergelegenheid is beperkt. Kom daarom liefst met de fiets of lopend. Mocht je toch met de auto komen, dan kun je parkeren in de berm op de Middenweg. Parkeerplekken worden aangewezen


Deel op: