Zonneweide De Blauwe Poort in Laarbeek Onderneemt

In het magazine Laarbeek Onderneemt van april 2023 staat een uitgebreid artikel over Zonneweide De Blauwe Poort. Ton Sonneveldt van stichting Duurzaam Laarbeek en Peter Schoch van Green Trust vertellen over het ontstaan van de zonneweide.

Ton Sonneveldt heeft vanaf het begin meegedacht over het zonneproject. Hij noemt de manier waarop de zonneweide tot stand is gekomen, met inbreng van mensen en organisaties uit Laarbeek en omgeving, een voorbeeld voor andere dorpen.   

Laarbeek Onderneemt komt twee keer per jaar uit en wordt huis aan huis verspreid in Laarbeek. Heb je geen exemplaar in je bus gekregen, maar ben je benieuwd naar het verhaal achter Zonneweide De Blauwe Poort? Geen punt, je leest het terug op de website van Laarbeek Onderneemt. 

Op de foto: Ton Sonneveldt en Peter Schoch


Deel op: