Prijsvraag: Geef het wandelpad een naam

Bij het ontwerp van Zonneweide De Blauwe Poort is rekening gehouden met natuur, recreatie en waterberging. Daarom loopt straks dwars door deze Zonneweide een wandelpad. Maar... dit wandelpad heeft nog geen naam. 

Daar moet verandering in komen. En daarom roepen wij een prijsvraag uit: geef het wandelpad een naam. Niet alleen kan het wandelpad straks jouw ingezonden naam krijgen, maar ook maak je kans op een prachtige luchtballonvaart! Wie weet zie jij je eigen benoemde pad dan wel vanuit de lucht. Meedoen kan tot en met 31 oktober 2022.

Jury

Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen en bepaalt de prijswinnaar. De juryleden zijn: Joan Briels (wethouder duurzaamheid, gemeente Laarbeek), Frits Swinkels (voorzitter coöperatie Laarbeek Energie) en Guido Klessens (bestuurslid Heemkundekring Beek en Donk). De prijswinnaar ontvangt persoonlijk bericht. Kijk hier voor de deelnamevoorwaarden 


Deel op: